Contacteer ons.

Om op een rustige manier je wensen over je tattoo te kunnen bespreken werken wij enkel op afspraak.  Je kan dus niet zomaar even binnenlopen. Als we op het moment bezig zijn met een tattoo kunnen we je niet helpen bij de keuze van je tattoo.

Stuur een berichtje via mail of facebook en geef eventueel een datum door wanneer het voor jou past, wij sturen je dan zo snel mogelijk een bevestiging. Je kan ons natuurlijk altijd telefonisch contacteren om een afspraak te regelen.

Hoe gaat het verder?

Als beslist is welke tattoo je wenst vragen wij om een toestemmingsformulier in te vullen en een voorschot als garantie dat de afspraak doorgaat. Uit ervaring weten we dat bepaalde mensen hun afspraken niet nakomen als er geen voorschot hoeft betaald te worden. Als je echt (door omstandigheden) niet op je afspraak zou kunnen aanwezig zijn, vragen wij om dit zeker 2 dagen op voorhand te melden. Na deze periode zal het voorschot worden ingehouden. Het voorschot wordt pas verrekend bij je laatste afspraak. Voorschotten worden niet terugbetaald.

Wij vragen ook om cash te betalen, er is geen betaalautomaat aanwezig in de studio.

Een afspraak maken.

Ink’d Tattoo Studio
Oude Veldstraat 179 – Lochristi
Tel. 09 356 83 45

Mail:  hello -at- inkd -dot- be
via Facebook