INK’D is de Tattoo studio van Youri Van Affelterre. Vanaf nu werk ik samen met mijn dochter Phebe die hier haar eigen studio Needl heeft.

Onze studio heeft een aangename stijlvolle uitstraling en voldoet aan alle hygiënische voorwaarden. De werkruimte mag alleen door de klant betreden worden. Wij hebben gekozen om enkel via afspraak te werken zo kunnen we iedere klant privé behandelen op een rustige en aangename manier.

Iedereen vanaf 18 jaar is welkom om vrijblijvend een afspraak te maken, je kan dan informatie krijgen of de vele voorbeelden van standaard ontwerpen in de diverse mappen en tijdschriften komen bekijken.

Wij zetten bij voorkeur custom tattoo’s, we willen dat je bij INK’D of Needl met een unieke tattoo buitenstapt. Je kan zelf een idee meebrengen of in overleg met ons uw tattoo laten ontwerpen. Dit kan zowel voor kleine als grote tattoo’s. Je kan ook in onze collectie standaard tekeningen inspiratie opdoen. Deze tekeningen kunnen na overleg steeds naar uw wensen worden aangepast.

Om verschillende redenen is het noodzakelijk om regels op te stellen in de studio. Om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken en ons op een zo prettig mogelijke manier te laten werken, willen wij u vragen onze studioregels te respecteren.